Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. C57002
boerenpaté Imp.
2,750 KG
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. C57018
Ardense pate
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E4120
Gerookte zalmmousse met dille
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E414
St. Jacobsvruchten met kervel
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E409
Lotte met prei
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3550
Terrine eend met Sauternes
1,8 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3230
Pate abdij van Oudenburg
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E407
Kreeftenmousse met fijne kruiden
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E310
Duroc pate
1,6 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E224
Terrine mousse van eend met ganzenlever
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3234
Pate met breydelham
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E305
Terrine ree met foie gras en vijgen
500 g
Converting unit0,3Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObP2
ref. E3390
Ficelle kippenlever parfait
300 g