Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. C57002
boerenpaté Imp.
2,750 KG
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. C57018
Ardense pate
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E4120
Gerookte zalmmousse met dille
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E414
St. Jacobsvruchten met kervel
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E409
Lotte met prei
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3550
Terrine eend met Sauternes
1,8 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3230
Pate abdij van Oudenburg
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E407
Kreeftenmousse met fijne kruiden
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E310
Duroc pate
1,6 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E224
Terrine mousse van eend met ganzenlever
1 kg
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3234
Pate met breydelham
500 g
Converting unit0,3Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObP2
ref. E3390
Ficelle kippenlever parfait
300 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E300
Terrine haas met peer en wijn
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3020
Terrine Everzwijn Vieux Marc
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E305
Terrine ree met foie gras en vijgen
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E306
Terrine eend met sinaas
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3200
Pate Wildzwijn Met Speculoos En Hasseltse Jenever 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3202
Pate Haas Met Groene Peper En Cognac 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3204
Pate Fazant Met Sinaasappel En Vermouth 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3206
Pate Ree Met Vijgen En Porto 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3300
Ficelle Wildzwijn Met Speculoos En Hasseltse Jenever 500g
500g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3302
Ficelle Haas Met Groene Peper En Cognac 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3304
Ficelle Fazant Met Sinaasappel En Vermouth 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3306
Ficelle Ree Met Vijgen En Porto 500 G
500 G
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
ref. E3330
Ficelle abdijpate van Oudenburg
500 g
Converting unit1Gew Van0.0Gew.tot 0.0 PorVan 0.0  PorVan Tot 0.0        JObV
Nieuw
ref. E3244
Pate reserva negra
500 gram