Over Geyskens
Onze werkwijze
Contact
Klant worden
Inloggen
 
NL
FR
EN
Zoek
Productoverzicht
Promoties
Vlees
Gevogelte
Truffels & Champignons
Charcuterie
Productoverzicht
Promoties
In de kijker
Merken
Favorieten
Vorige bestellingen
Gekocht laatste 3 maanden
AGF
Fruit
Boiron
Aardappelbereidingen
Garniture
Kelderman
Traiteur De Paris
Apero
Apero
Diverse
Ichiban Snack Range
Mousses in spuitzak
Ovenhapjes
Tapas
Tapenades
Vis
Aziatische producten
Aziatische producten
Aziatische deegwaren
Ingrediënten
Kruiden en toppings Japans
Saké
Sauzen & azijnen
Seaweed Japans
Brood, Bloem & Bladerdeeg
Brood, Bloem & Bladerdeeg
Bladerdeeg
Bloem by Bloemmolens Geyskens
Brood
La Buena Tierra BVBA**
Burgers
Kip & Kalkoen
Inlandse kip
Kalfs
Kalfs Blanc**
Runds
Australische en Nieuw-Zeelandse rassen
Belgische rassen
Engelse, Schotse en Ierse rassen
Wagyu
Xavoria beef
Varken
Duroc de Batallé
Varkens Blank
Wild
Hert en ree Europees
Veggie
Veggie
Brood, Bloem & Bladerdeeg
Brood
Carpaccio's
Carpaccio's
Groenten
Vis
Vlees
Charcuterie
Charcuterie
Butcher's Lab
Inlandse charcuterie
Italiaanse charcuterie
Overige Europese charcuterie
Salades
Spaanse charcuterie
Desserts & zoetigheden
IJsbereidingen
Roomijs
Sorbet
Kant en klare desserts & basis
Basis
Kant-en-klare desserts
Koekjes
Koekjes
Dessert garnituren
Cocktail foam
Overige garnituren
Quenelle
Sfera
Vanille
Vanille
Dry Age Merk: Txogitxu**
Runds
Txogitxu
Xavoria beef
Dry Aged
Runds
Engelse, Schotse en Ierse rassen
Franse rassen
Italiaanse rassen
Spaanse rassen
Xavoria beef
Foie Gras
Foie Gras
Eendenlever
Ganzenlever
Garnituren
Garnituren
Brandgel
Crumbles hartig
Crumbles zoet
Diverse garnituren
Groentenzalven
Kroepoek
Parels
Gevogelte
Frans Gevogelte
Duif
Eend & Gans
Kippen
Kwartel
Parelhoen
Kwartel
Kwartel
Kip & Kalkoen
Inlandse kip
Kalkoen
La Belle Flamande
Mechelse Koekoek
Kaas & zuivel
Kaas van koe- en buffelmelk
Belgische kazen
Deense kazen
Duitse kazen
Engelse kazen
Franse kazen
Italiaanse kazen
Nederlandse kazen
Spaanse kazen
Versneden kazen
Zwitserse kazen
Geitenkaas
Belgische kazen
Franse kazen
Schapenkaas
Franse kazen
Griekse kazen
Italiaanse kazen
Spaanse kazen
Boter en room
Boter en room
Kaviaar
Kaviaar
Diverse
Osietra
Platinum
Kroketten
Kroketten vlees
Don Bocarte
Gastronello
Kroketten Vis
Don Bocarte
Gastronello
Jean Sur Mer
Mestdagh
Kaaskroketten
Gastronello
Mestdagh
Veggiekroketten
Don Bocarte
Gastronello
Non-food
Keukenmaterialen
Diversen
Global messen
Pasta's, Rijst & Alternatieven
Pasta's
Gevulde pasta's
Medaglione**
Pasta natuur
Ravioli**
Rijst en alternatieven
Durumtarwe en peulvruchten
Rijst
Patés en Rillettes
Paté
Ficelles
Patés
Terrines
Rilettes
Rilettes
Ready to serve
Ready to serve
Bereide gerechten
Bisques
Diverse
Quiches en Tarte tatin
Smaakmakers
Boiron
Fruitpurees diepgevroren**
Smaakmakers
Oliën
Azijnen
Balsamicoazijnen
Fruitazijnen
Wijnazijnen
Confituren & siropen
Confituren & siropen
Fonds & glaces
Fonds & glaces
Marinades & glaze
Glaze
Marinades
Kruiden & blends
Knoflook specialiteiten**
Kruidenmixen**
Sauzen en azijnen
Single purees**
Zouten**
Oliën
Olijfolie**
Overige oliën**
Aroma's
The Flavorist
Sauzen en mosterd
Sauzen en mosterd
Take away
Pasta's
Ravioli**
Tartaar
Kalfs
Kalfs Blanc**
Runds
Belgische rassen
Wagyu
Texturas & New Tex
Texturas
New Tex
Textura
Truffels & Champignons
Champignons
Gedroogde champignons
Jus en coulis
Truffels
Truffels
Truffelproducten en diverse
Verse truffels
Uit het water
Uit het water
Schaaldieren
Veggie
Veggie
Veggie
Vlees
Konijn
Konijn
Lams
Lams Nieuw Zeeland**
Lams Texel**
Kalfs
Kalfs Blanc**
Kalfs Rose**
Runds
Australische en Nieuw-Zeelandse rassen
Belgische rassen
Engelse, Schotse en Ierse rassen
Franse rassen
Italiaanse rassen
Nederlandse rassen
Overige Europese rassen
Runds Nieuw Zeeland**
Spaanse rassen
Txogitxu
US Prime beef
Wagyu
Xavoria beef
Zuid-Amerikaanse rassen
Varken
Brasvar
Duroc de Batallé
Varkens Blank
Gemengd vlees
Vleespaketten**
Wild
Haas
Hert en ree Europees
Hert Nieuw-Zeeland
Kleinwild gevogelte
Over Geyskens
Contact
0
Naar productoverzicht
Promoties
Productoverzicht
> Dry Aged
> Runds
Converting unit
1
Gew Van
600.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
600.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150131
Côte à l'os 21d gerijpt Angus
600 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
4
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150042
Entrecote 21d gerijpt Aubrac
4 kg
Login om te bestellen
Converting unit
3
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150132
Entrecote 21d gerijpt Angus
3 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150041
Côte à l'os ribkant 21d gerijpt Aubrac
800 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
5
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150134
Rib roast 21d gerijpt Angus
Login om te bestellen
Converting unit
8
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150204
Rib roast 21d gerijpt Xavoria extra mabled
8 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150201
Côte à l'os ribkant 21d gerijpt Xavoria extra marbled
800 g - 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
3
Gew Van
3000.0
Gew.tot
5000.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150202
Entrecote 21d gerijpt Xavoria extra mabled
3 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
700.0
Gew.tot
1000.0
PorVan
700.0
PorVan Tot
1000.0
JOb
P
ref.
R150221
Côte à l'os 21d gerijpt Ternera Gallega
700 g tot 1 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
600.0
Gew.tot
800.0
PorVan
600.0
PorVan Tot
800.0
JOb
P
ref.
R150045
Côte à l'os lendekant 21d gerijpt Aubrac
600 g tot 800 g
Login om te bestellen
Converting unit
3
Gew Van
3000.0
Gew.tot
3000.0
PorVan
100.0
PorVan Tot
3000.0
JOb
P
ref.
R150133
Entrecote 21d gerijpt Angus porties
Nr wens
Login om te bestellen
Converting unit
15
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150044
Rib roast 21d gerijpt Aubrac
Login om te bestellen
Converting unit
0
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150111
Côte à l'os ribkant 21d gerijpt Shorthorn
800 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
3
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150112
Entrecote 21d gerijpt Shorthorn
3 kg
Login om te bestellen
Converting unit
0
Gew Van
600.0
Gew.tot
800.0
PorVan
600.0
PorVan Tot
800.0
JOb
P
ref.
R150115
Côte à l'os lendekant 21d gerijpt Shorthorn
600 g tot 800 g
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
3000.0
Gew.tot
3000.0
PorVan
250.0
PorVan Tot
3000.0
JOb
P
ref.
R150203
Entrecote 21d gerijpt Xavoria extra mabled porties
Nr wens
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P
ref.
R150244
Rib Roast 21d gerijpt Vitelloni
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
600.0
Gew.tot
800.0
PorVan
600.0
PorVan Tot
800.0
JOb
P
ref.
R150275
Côte à l'os lendekant 21d gerijpt Rouge des Pres
600 g tot 800 g
Login om te bestellen
Converting unit
5
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P
ref.
R150272
Entrecote 21d gerijpt Rouge des Pres
5 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150271
Côte à l'os ribkant 21d gerijpt Rouge des Pres
800 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
5
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P
ref.
R150274
Rib roast 21d gerijpt Rouge des Pres
5 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150211
Côte à l'os 21d gerijpt Rubia Gallega Superior
800 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
3
Gew Van
3000.0
Gew.tot
5000.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150212
Entrecote 21d gerijpt Rubia Gallega Superior
3 kg
Login om te bestellen
Converting unit
20
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150214
Rib roast 21d gerijpt Rubia Gallega Superior
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150241
Côte à l'os 21d gerijpt Vitelloni
800 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
500.0
Gew.tot
1500.0
PorVan
500.0
PorVan Tot
1500.0
JOb
P
ref.
R150281
Côte à l'os 21d gerijpt Avilena
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
800.0
Gew.tot
1200.0
PorVan
800.0
PorVan Tot
1200.0
JOb
P
ref.
R150031
Côte à l'os 21d gerijpt Hereford
800 g tot 1,2 kg
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
600.0
Gew.tot
800.0
PorVan
600.0
PorVan Tot
800.0
JOb
P
ref.
R150175
Côte à l'os lendekant 21d gerijpt Salers
600 g tot 800 g
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
500.0
Gew.tot
800.0
PorVan
500.0
PorVan Tot
800.0
JOb
P
ref.
R150205
Côte à l'os lendekant 21d gerijpt Xavoria extra marbled
500 g - 800 g
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
2500.0
Gew.tot
2500.0
PorVan
100.0
PorVan Tot
2500.0
JOb
P
ref.
AR1230131
Zesrib Xavoria extra marbled porties
Login om te bestellen
Converting unit
20
Gew Van
0.0
Gew.tot
0.0
PorVan
0.0
PorVan Tot
0.0
JOb
P2
ref.
R150114
Rib roast 21d gerijpt Shorthorn
Login om te bestellen
Converting unit
1
Gew Van
500.0
Gew.tot
700.0
PorVan
500.0
PorVan Tot
700.0
JOb
P
ref.
R150145
Côte à l'os lendekant 21d gerijpt Jersey
Login om te bestellen
Converting unit
3
Gew Van
3000.0
Gew.tot
5000.0
PorVan
3000.0
PorVan Tot
5000.0
JOb
P2
ref.
R150222
Entrecote 21d gerijpt Ternera Gallega
3 kg
Login om te bestellen